Galerie

Ik werk graag met materialen die anders in de vuiliszak of container zouden verdwijnen. Ik maak er kleren en tassen van, maar ook ruimtelijk werk.

uit 2011 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Head over heels

Head over heels

2020

Een wulps poppenhoofdje op een houten sokkel met haar voeten er naast. Dan ben je echt "head over heals"

Lente

Lente

2020

Ik vond dit hele kleine lijstje in een tweedehandswinkel en kon het niet laten om er iets van te maken: een piepklein lentetafreeltje. 

Mislukte liposuctie

Mislukte liposuctie

2020

Het zal je maar gebeuren. Je laat een liposuctie doen en komt er zo uit....

Ik zie wat jij niet ziet

Ik zie wat jij niet ziet

2019

Een heel oud brilletje, twee echte glazen ogen, twee poppenogen en een behangetje: ik zie wat jij niet ziet.

Vrouw en paard noemen

Vrouw en paard noemen

2019

Een prachtige foto van David LaChapelle in een klein vitrinekastje.
De titel van de foto is The House a the End of the World. Ik heb er een mytisch gegeven aan toegevoegd door er een draak en een Pegasus in te verwerken.

De drenkeling

De drenkeling

2018

Een (poppen)handje, wanhopig naar boven grijpend, op zoek naar hulp/

Big Sister

Big Sister

2013

De doordringende ogen van een moderne vrouw, omringd door parels, kijken je aan tussen computerkabels en pluimpjes door. Big Sister is watching you....

Fishie Billie

Fishie Billie

2013

Een vitrinelijst, met daarin een foto van het schilderij van Lita Cabellut, dat ze gemaakt heeft van Billie Holiday. Ik hou van Lita, ik hou van Billie, ik hou van vissen. Billie has gone fishie.. 

Fusie

Fusie

2013

Twee werelden komen bij elkaar: de kleurrijke, spirituele Hindoestaanse wereld op de achtergrond en achter glas, met daarop onderdelen van een computer geplakt. Zacht en hard, traditioneel en modern, spritualiteit en rationaliteit komen samen in Fusie.

Het is nog niet te laat...

Het is nog niet te laat...

2013

Het is nog niet te laat... Alle horloges staan op 5 voor 12. In het kader een foto van het prachtige textielwerk van Anne van den Heuvel. Hard en zacht, woord en tijd met elkaar verbonden.  

Keukenfantasie

Keukenfantasie

2013

Een vitrinepaneel, met daarin een foto van een prachtig gerecht, samen met een gebroken kermieken ei waaruit een hagedis kruipt.

Viswijf

Viswijf

2012

Een plastic hoofd, afkomstig van een pop die gebruikt wordt in het medisch onderwijs, op een keramische vaas en opgesierd met een kreeft en goudvis.

Kerstalgen

Kerstalgen

2011

Een houten doosje, opgemaakt met witte kaarsvormen, die normaliter in een kerststuk zitten, met hier en daar kleine bolle glazen vaasjes, waardoor het beeld van zeewier ontstaat.