Zo duurzaam als het maar kan: vintage kleding die opgepimpt is en daardoor verwordt tot een uniek kledingstuk voor de draagster.

uit 2011 tot 2015 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Bonte Kraai

Bonte Kraai

2015

Van drie kledingstukken is een uniek nieuw werk gemaakt: een kort jasje, geschikt voor feesten en partijen of zomaar een vrolijke dag.
Binnenkort te leen bij de Kledingbibliotheek Utrecht. Maat 40/42

Gala

Gala

2015

Een prachtig kort colbertje met wijde hals in oudroze zijdeglans, geborduurd met glanzend zwart garen. Maat 34/36

Gilet brocante

Gilet brocante

2015

Een gilet met gobelinprint, gemaakt van een zachtgroen colbertje, bestikt met donkerrood garen. Maat 44

Kittig ruitje

Kittig ruitje

2015

Een geruit colbertje, korter gemaakt, geborduurd en met bijpassende knopen. Maat 36. foto van de achterkant op aanvraag

Vrolijkje

Vrolijkje

2015

Een limegroen giletje met een mooi vallende snit, geborduurd met gemeleerd paars en groen garen. Maat 38/40. Foto van de achterkant op aanvraag.

Wollen Rozet

Wollen Rozet

2015

Een mooi wollig rood colbertje dat korter gemaakt is. Van de reststof, ook van de voering, zijn rozetten gemaakt. Foto van achterkant op aanvraag. Maat 42-44

Zomerblauw

Zomerblauw

2015

Een blauw grof geweven gilet, gemaakt van een colbertje. Daarin zijn opvallende grote naden gemaakt, bestikt met bijpassende kleuren garen. MaAT 42/44

Bloemenval

Bloemenval

2014

Een zwart colbertje met krijtstreep, kort gemaakt, geborduurd met verschillende kleuren roze en fuchsia en bestikt met een waterval aan stoffen bloemen. Maat 40. Foto van de achterkant op aanvraag.

Das-met-jas

Das-met-jas

2014

Een zwart colbertje, vermaakt tot gilet, met een aangebreide das. Maat 42

Frivooltje

Frivooltje

2014

Een winterjas die verkort is tot een bijzonder bolerootje, zowel binnen als buiten te dragen. Geborduurd met oranje garen. Bijpassende knoop. Maat 42/44. Foto van de achterkant op aanvraag.

Samengesteld

Samengesteld

2014

Een oversized zomerjurkje is vermaakt tot een luchtige jas, die je in de zomer over je kleding kunt dragen, maar in de herfst ook heel goed staat op een zwarte broek en zwart t-shirt. Het jurkje heeft een voorsluiting gekregen met een donkerrode deelbare rits, mouwen van een klassiek colbertje en het geheel is afgezet met band van onder andere Calvin Klein.

Zijden weelde

Zijden weelde

2014

Een prachtig winters wit colbertje waar een zijde-met-viltsjaal op gedrapeerd en vastgezet is met verschillende kleuren garen. Foto van de achterkant op aanvraag. Maat 42

Deens blauw

Deens blauw

2013

Een blauwgroen geruit jasje, wat korter gemaakt waarbij het achterpand iets langer is gehouden, bestikt met prachtig Deens leer, dat op verschillende manieren is vastgezet. Foto van de achterkant op aanvraag. Maat 40/42

Kobaltkabel

Kobaltkabel

2013

Een prachtig zwart krijtstreep colbertje, geborduurd met kobaltblauwe vilt: een dikke kabel, dunne strengetjes en ronde bolletjes. Foto van de achterkant op aanvraag. Maat 38

Kralenkrans

Kralenkrans

2013

Een mooi jasje met klokkend schootje, geverfd in paars-blauw met batiktechniek. De witte kringen zijn geborduurd met rocailles en borduurgaren in verschillende kleuren. Maat 44. Foto van de voorkant op aanvraag.  

Fuchsia pluche

Fuchsia pluche

2012

Een katoenen colbert, in knallend fuchsia, versierd met harig breiwerk en zwart borduurwerk. Maat 42/44. foto van achterkant op aanvraag.

Pluim

Pluim

2012

Een prachtig getailleerd mosgroen colbertje, geborduurd met vilten rondjes en vilten pluimpjes in rood, oranje, groen, roze en blauw. Foto van de achterkant op aanvraag. Maat 36

Roze kabel

Roze kabel

2011

Een 100% wollen driekwarts jas, in een mooie diep roze kleur (de foto kleurt rood), met gebreide kabels van textielresten en geborduurd met bijpassende kleuren. Maat 38, maar grotere maten kunnen 'm ook goed dragen. Fioto van de achterkant op aanvraag.